Randers EL-Service 86 41 93 33 en del af FA-EL A/S fa@fa-el.dk
Vælg en side

MERE END 50 ÅRS ERFARING SOM ELEKTRIKER I RANDERS

Leder du efter en dygtig elektriker eller el-installatør i Randers, kan vi i Randers EL-Service ApS (en del af FA-EL A/S) tilbyde mere end 50 års erfaring med udvikling af diverse el-løsninger. Vores dygtige elektrikere har mange års erfaring med el-installationer og andet el-arbejde. Det betyder, du kan være sikker på at få høj kvalitet og den bedste driftsøkonomiske løsning for dig eller din virksomhed.

Dygtige elektrikere og el-installatører

Randers El-Service blev overtaget af FA-EL A/S den 28. august 2017. Her overdrog den nu tidligere ejer, Hans Danielsen, nøglerne til ejer af FA-EL A/S, Frank Andersen. Dermed har Randers El-service nu endnu flere autoriserede og veluddannede elektrikere og elinstallatører med på holdet. Alle er specialuddannede og har stor praktisk erfaring bag sig. Lokalerne er flyttet til Spentrup, hvor også hele medarbejderstaben er flyttet med.

Randers El-Service kan hjælpe dig med el-opgaver inden for:
Byggeri, større og mindre serviceopgaver, drift og vedligeholdelse af industrimaskiner, ventilation, energisystemer samt el-installationsopgaver. Men vi har også stor erfaring inden for energirådgivning og vejledning, optimering, varmepumper, solceller, alarmer, kommunikation som telefoni, tv og it samt industriservice, alarm- og tv-overvågning.

Fokus på driftøkonomiske løsninger
Hos Randers EL-Service har vi stor fokus på energioptimering og miljørigtige løsninger. Vi modtager ikke bare en installations-opgave, men vi forholder os til, hvordan vi kan løse den mest effektivt for dig. Vi er altid klar til at rådgive dig om, hvordan du får den mest driftsøkonomiske løsning i dit hjem eller i din virksomhed.

Derfor skal du vælge Randers El-Service til dit el-arbejde
For Randers El-Service er det en æressag at udføre el-arbejdet professionelt og konkurrencedygtigt. Det betyder, at vi kan give dig garanti på godt håndværk og samtidig tilbyde dig en pris, der er til at betale. Vi prioriterer den personlige kontakt højt og løser opgaver for private, erhverv, boligforeninger og det offentlige. Vi er en del af FA-EL A/S, så vi har mange kompetencer og hænder at trække på.

Kontakt Randers El-Service
Vores dygtige elektrikere står klar til at hjælpe dig. Så kontakt os, hvis du har brug for hjælp, eller hvis du ønsker rådgivning og vejledning.

Tlf.: 86419333
Mail: info@randers-el.dk